17 Mayıs 2008 Cumartesi

ARKADAŞ !..
Sen de...
toplumsal sorumluluk bilinci” ne sahip olmalı, kamusal alanda olup biten her türlü yanlış iş, davranış ve haksızlıktan kendini sorumlu tutmalı ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için elinden geleni yapmalı, eş deyişle, yurdunu milletini özünden çok seven biri olduğunu göstermeli; Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe bizlerle birlikte yürümelisin. “bizden biri olmak” istersen eğer.



ARKADAŞ !...
Sen de...
toplumsal sorumluluk bilinci” ne sahip olmalı, kamusal alanda olup biten her türlü yanlış iş, davranış ve haksızlıktan kendini sorumlu tutmalı ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için elinden geleni yapmalı, eş deyişle, yurdunu milletini özünden çok seven biri olduğunu göstermeli, Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe bizlerle birlikte yürümelisin, “Yeni Türkiye”nin inşaatında yer almak istersen eğer.


ARKADAŞ !...
Sen de... toplumsal sorumluluk bilinci” ne sahip olmalı, yeryüzünde olup biten her türlü yanlış iş, davranış ve haksızlıktan kendini sorumlu tutmalı, bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için elinden geleni yapmalı, “dünyayı ve dünyalıları özünden çok seven biri” olduğunu göstermeli, eş deyişle, “yurtta barış dünyada barış” için çalışmalısın, “bizden biri olmak” istersen eğer.

Galip BARAN
Bilinç Üniversitesi Rektörü Turgutreis- BODRUM

Hiç yorum yok: