3 Haziran 2011 Cuma

medya haber.....

(a.a) Liberal Demokrat Parti Muğla 1. sıra Milletvekili Adayı Galip Baran ilginç seçim çalışması ve farklı çözüm önerileriyle diğer adaylardan daha fazla dikkat çekiyor.
Liberal Demokrat Parti Muğla 1. sıra Milletvekili Adayı Galip Baran ilginç seçim çalışması ve farklı çözüm önerileriyle diğer adaylardan daha fazla dikkat çekiyor.
Liberal Demokrat Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Galip Baran, giydiği önlükte yazılı dövizler ve verdiği mesajlarla dikkat çekiyor. 79 yaşındaki Muğla Milletvekili Adayı Galip Baran Muğla genelinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına Fethiye\'de devam etti. Üzerine giydiği önlüğe\"Dünyayı kurtarmak istersen eğer, diğerkâm olman yeter\" yazan Galip Baran, bütün sorunların çözümünün \"diğerkâmlık\" yani kişilerin kendilerinden çok başkalarını düşünmesiyle çözüleceğini anlattı. Seçim sloganını \"Sorun bencillik, çözüm sencillik\" olarak belirleyen Galip Baran, sokağa izmarit atılmasından trafik kurallarına uyulmamasına kadar birçok soruna çözüm önerileri sunuyor. Alışılmışın dışında ve tek başına yürüttüğü seçim çalışmasını elindeki, döviz ve pankartlarla destekleyen 79 yaşındaki Galip Baran, önemli olanın seçilip seçilmemek olmadığını, esas amacının uygulamada geliştirdiği projelerini hayata geçirmek olduğunu söylüyor. Galip Baran, milletvekili olduğu takdirde, maaş almayacağını, Ankara\'da yaşamayacağını, trafik kurallarına uyulması için ülke genelinde çalışmalar yapacağını, \"Burası Türkiye Bağımlılığı\" ile savaşacağını ve bencillikle mücadele edeceğini yazılı olarak taahhüt ediyor. Fethiye\'de sokakta elindeki LDP amblemli broşürleri vatandaşlara dağıtan Baran gördüğü ilgiden memnun kalsa da insanların kendisini anlamadığından yakındı.
"Ülkenin gelişimine engel olan, kendini geliştirdiğini zanneden, kitap okumayan, sinemaya, tiyatroya gitmeyen, sergi gezmeyen, güzel sanatlara alerji duyan, baleden, operadan bihaber, arsa, faiz zengini, kira rant’ı sahibi kültür yoksulları ne yapıyor dersiniz? En güzel manzaralı kafeleri ziyaret edin, onları orada okey masası başında ya da kebapçılarda bu başarılarının şerefine kadehlerini kaldırırken göreceksiniz. Bu güne kadar, kel başa şimşir tarak satarak zengin olanlar, bal tutarak parmak yalayanlar, bu masalarda yine koltukdaşlık yapmaktadırlar. Dikkatle ibretle seyredin onları. Milletvekili adayı Galip Baran bu seçimlerde Türkiye\'nin şansıdır, Yozlaştırılmış, apolitize edilmiş, yabancı kültür sağanağından sırılsıklam olarak iliklerine kadar ıslanarak jöleli sıçana dönmüş, ülkemizin geleceğine Fransız bir gençlik tarafından ti\'ye alınsa bile, gene de bir nimettir. Bu seçimlerde ve çok yakında gelecek yerel seçimlerde ülkeyi aydınlığa çıkaracak değerli oyunuzu doğru kullanmak istiyorsanız, ülkenin gelişmesine engel olan, bu güzel ülkeyi, dünden bu güne gerileten, var olan değerlerin yitip gitmesine seyirci kalan eski yöneticilere asla itibar etmeyin, yeni adaylara şans tanıyın. Yeniler sizden güç alarak politika sahnesine çıkıncaya kadar bekleyin\" dedi.

Hiç yorum yok: