1 Mayıs 2010 Cumartesi

Emine Erdoğan,
Başbakan Eşi
Sayın Emine Erdoğan,
Türkiye İş Kadınları Derneği’nin (TİKAD) dünya liderlerinin eşlerinin üye olacakları Dünya Anneler Birliği kurulması için harekete geçtiklerini, bu birliğin başkanlığı için getirilen teklife yeşil ışık yaktığınızı öğrendim. (Emine Hanım, Dünya Anneler Birliği Başkanı oluyor/Habertürk/ 1. 05. 2010)
Sizi gönülden destekliyoruz.

Başarılı olacağınıza inanıyoruz.
Bu vesileyle bir öneride bulunmak istiyoruz.
Bildiğiniz gibi, Türkiye’de, trafik kazalarında, depremden ve terörden daha fazla can kaybediliyor.

Çocuklar ölüyor.
Analar ağlıyor…
Bazıları yerel bazıları merkezi yönetimin sorumluk alanına giren çevre, tüketim, trafik, sağlık, vergi, rüşvet, iş ahlakı, milli servet ve imar gibi alanlarda başlattığımız, insanı, davranışlarını ve nedenlerini araştırdığımız, okul dışı eğitim olarak tanımladığımız çalışmalarda geliştirdiğimiz, “ilk ve orta öğretim okulları müfredatına “uygulama dersi” olarak konulması için M. E. Bakanlığına başvurduğumuz “trafik terörüne son verme ve demokrasiyi tabana yayma projesi” yıllardır Talim Terbiye Kurulu Komisyonlarında bekletiliyor.
“Kazaların olmaması, çocukların ölmemesi, anaların ağlamaması” için sözü edilen örneği ekte görülen bu projenin hayata geçirilmesi hayati önem taşıyor.
Yardımcı olmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla
Galip BARAN
Bilinç Üniversitesi (1) Kurucusu
TEL: (0252) 382 34 77 / (0535) 844 84 76
E-POSTA: galipbaran@ttmail.com
WEB: www.bilinc-universitesi.blogspot.com / www.galipbaran.blogspot.com

(1) : Bilinç Üniversitesi’nin misyonu: “Bilgi Çağı” üniversitelerinin, zamanla Bilinçoloji Ana Bilim Dalına dönüşebilecek Bilinç Enstitüsü ya da Bilinç Kürsüsü gibi bölümler kurmalarına yardımcı olmak; böylece, yalnız bilgili değil aynı zamanda bilinçli mühendis, mimar, doktor, sosyolog, psikolog vb meslek mensuplarının yetişmesine katkıda bulunmaktır.

Hiç yorum yok: